Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
Ja nie wiem jaką trzeba być matką... żebym jeszcze mogła wkleić Wam szmatkę

... proszę...rąbek mojej prywatności ,dotyczący w/w tematu i tylko założycielki..
Grzeb ,wycieraj ślinę Lindemans Janin i Wam podobni.. bo nikogo tak nie interesuje moja PRYWTNOŚĆ jak WAS ,może coś wyłuskacie jeszcze przeciw mojej osobie...z życia ...założycielki...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
Lindemans ZADOWOLONA CZY JESZCZE MASZ GŁODA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Mnie nie pytaj, ja juz napisalam, ze dla mnie jestes skonczona...Zapytaj siebie. Tonie moje zycie i nie moja rodzina jest na tepecie forow dyskusyjnych, to twoja zasluga. Wiec pytaj siebie, czy jestes zadowolona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
Mnie nie pytaj, ja juz napisalam, ze dla mnie jestes skonczona...Zapytaj siebie. Tonie moje zycie i nie moja rodzina jest na tepecie forow dyskusyjnych, to twoja zasluga. Wiec pytaj siebie, czy jestes zadowolona

Dla mnie to Ty jesteś skonczona.

..bo dla Ciebie i Tobie podobnym, choćbym wskazała każdy dzien swojego życia ,to zawsze tacy jak Ty znajda i się czepna mojej osoby personalnie, a nie samej np.założycielki kiedy kilka m-cy wcześniej wychodziła z objeć moich ,gdyż wystarczy hasło "pozazycie"

Jak już się zaspokoiłaś to mogę usunąć ZDJĘCIA ,bo tylko TY NAJBARDZIEJ BYŁAŚ ZAINTERESOWANA do ..aż godz. 1:22
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(adam007)
Wiking
pozazycie czy ty jesteś w Norwegi??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok